Pyetje-pergjigje është një stil kuranor

0
Pyetje-pergjigje është një stil kuranor Një nga stilet që po ndjekin disa thirrës në rrjetet sociale është dhe pyetje-përgjigje. Por ka të tjerë që e kritikojnë këtë stil. Madje ka kritikë që e kanë ngatërruar...

Si të arrijmë mirësitë e muajit të bekuar Ramazan?

0
Si të arrijmë mirësitë e muajit të bekuar Ramazan? Argumentet e ekzistencës së Zotit: 1. Ne e ndiejmë në shpirtë se ka një Zot dhe kemi prirje të natyrshme ta adhurojmë Atë. Ne priremi t’i...

Nata e mirë 15 shaban

0
Nata e mirë 15 shaban Me largimin nga shirku dhe me pastrimin e zemrës arrijmë të na falen gjynahet Profeti a.s. ka thënë: “Allahu i Lartëmadhëruar i vështron krijesat e Tij në natën e gjysmës (15)...

Pyetjet që rrëzojnë mohuesit e haditheve (Si të dialogosh me një mohues të...

0
Pyetjet që rrëzojnë mohuesit e haditheve (Si të dialogosh me një mohues të tillë?) Falënderimi i takon Allahut, Zotit të botëve. Salavati dhe selami qofshin për të Dërguarin tonë, për familjen e tij, për shokët e...

A lejohen të krishteret te bejne meshe ne xhami?

0
Shkruar nga Ismail Bardhoshi A është e vërtetë që Pejgamberi (a.s.) i ka lejuar krishterët të bëjnë meshë në xhami? Çfarë gjykimi ka përdorimi i termit “harmoni ndërfetare”? A ka rrezik të zbehet rruga e mesme e...